Missie & Visie

Missie

Onze missie richt zich op het verlenen van advies en het aanbieden van verzekeringen aan individuele en zakelijke klanten in onze regio.

De missie is om klanten te helpen hun verzekeringsbehoeften te bepalen en de juiste verzekeringen te kiezen om hen te beschermen tegen financiële risico's.

Wij streven ernaar om ons te onderscheiden door nauw samen te werken met klanten en een persoonlijke benadering te bieden. We zijn actief betrokken bij de lokale gemeenschap en proberen een positief imago te behouden door het bieden van hoogwaardige klantenservice en het waarmaken van beloften aan klanten. De nadruk op lokaal betekent dat wij ons richten op de specifieke behoeften van klanten in de regio en proberen ons te onderscheiden van andere assurantietussenpersonen door een persoonlijke en op maat gemaakte service te bieden.

Visie

Onze visie is gericht op het helpen van onze klanten om de juiste verzekeringen te kiezen die aansluiten bij hun specifieke behoeften, terwijl tegelijkertijd ook rekening wordt gehouden met de doelen en waarden van onze organisatie zelf.

 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.